Clubtoernooi 2024

Het clubtoernooi van De Delftse Hout zal dit jaar op een andere manier worden georganiseerd dan voorgaande jaren. Namelijk wat compacter. Het toernooi vindt plaats tijdens twee weekenden begin juli. Het eerste weekend voor de enkels en het tweede weekend voor de dubbels. Bij het clubtoernooi hoort traditiegetrouw wel nog steeds dat je lekker veel kunt spelen (ook al verlies je). Maar dan wel in een verkorte opzet.

Vanwege groot succes herhalen we dit jaar op de vrijdagavonden het onderdeel Move Up Move Down waarbij je in ongeveer anderhalf uur wedstrijden speelt tegen wisselende tegenstanders. Op de vrijdagen organiseren we ook weer een barbecue.

  • Weekend van 5, 6 en 7 juli:

    • Vrijdag 5 juli: Move Up Move Down enkelspel. Voor jeugd om ongeveer 17 uur. Voor volwassenen later op de avond. Daarnaast is er ook een barbecue (je kunt ook mee-eten als je niet meespeelt).

    • Zaterdag 6 en zondag 7 juli: Dubbeltoernooi (met verkorte speeltijd/ sets). Vrijdagavond mogelijk als voorronde. Voor volwassenen en jeugd.

  • Weekend van 12, 13 en 14 juli:

    • Vrijdag 12 juli : Move Up Move Down dubbelspel. Voor jeugd om ongeveer 17 uur. Voor volwassenen later op de avond. Daarnaast is er ook een barbecue (je kunt ook mee-eten als je niet meespeelt).

    • Zaterdag 13 en zondag 14 juli: Enkelspeltoernooi (met verkorte speeltijd/ sets). Vrijdagavond mogelijk als voorronde. Voor volwassenen en jeugd.

Noteer de data alvast in je agenda!

Nadere informatie komt via clubmails en informatie op het park. We zijn ook te volgen via Facebook en Instagram.

We willen graag leuke avonden en activiteiten organiseren en zoeken nog enthousiaste hulp voor feestelijke activiteiten en evenementen. Ook zoeken we nog hulp bij de organisatie en indeling van de wedstrijden. Heb je zin om het Clubtoernooi van 2024 tot hoogtepunt van het jaar te maken? Neem dan contact met ons op! Ook als je meer wilt weten. Mail naar clubddh@gmail.com .

Douwe van der Kooi, namens het Clubtoernooi

Vorige
Vorige

Recreatie commissie

Volgende
Volgende

Kwaliteit van de gravelbanen