de delftse hout

 Tennisvereniging de Delftse Hout

IMG_8623-bewerkt-1920x330.jpg
 
 

Ook garandeert de tennishal dat jeugdtrainingen altijd doorgaan! De contributie is concurrerend, er zijn geen verplichte bardiensten. 

Nieuwsgierig geworden?

Tennisvereniging De Delftse Hout organiseert op zondag 29 maart 2020 de jaarlijkse open dag. Op deze dag kunt u kennismaken met de vereniging en het park en als u wilt kunt u zelfs een balletje slaan om (weer) te ervaren hoe leuk het is om te tennissen. Uiteraard zijn er mensen aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. En er wordt op 29 maart een aantal gratis activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Van 12.00-13.00 kan er meegedaan worden met een bootcamp (leeftijd 15+) en vanaf 13.00 kunnen alle geïnteresseerden meedoen aan gratis clinics verzorgd door tennisschool TennisTops. Elk uur is er een clinic voor kinderen en om 14.00 en 16.00 kunnen ook volwassenen meedoen.

Waar?

Tennisvereniging De Delftse Hout, Laantje van Levenslust 2 in Delft

Wanneer?

Zondag 29 maart 2020 van 12.00 tot 17.00

de delftse hout

Dit is een grote, gezellige vereniging met ruim 1200 leden, waarvan bijna 250 jeugdleden. De vereniging is een aantrekkelijke club voor jong en oud. Het prestatieve aspect is net zo belangrijk als het recreatieve. TV de Delftse Hout heeft gedurende de zomer de beschikking over een groot aantal buitenbanen en enkele binnenbanen op alle dagen van de week. Wilt u meer weten over deze vereniging, kijk dan op de website  www.dedelftsehout.nl

Tennisvereniging De Delftse Hout is de grootste tennisvereniging van Delft en één van de grotere in de regio. En dat is niet zonder reden. De Delftse Hout is een aantrekkelijke vereniging met veel activiteiten voor recreanten en wedstrijdspelers en heeft een actieve jeugdcommissie.

De vereniging maakt gebruik van een sfeervol tennispark met 12 gravelbanen en een voor de regio unieke tennishal met nieuwe Comfort Court Binnenbanen. Deze hal kan in de zomer door leden voor vrijspelen worden gebruikt! In de winter kunnen leden binnenbanen met korting huren.

 

The depressing thing about tennis is that no matter how good I get, I’ll never be as good as a wall.
— Mitch Hedberg

Tennistops-3.jpg

Tennistops

Tennisschool voor jong en oud

 Tennisvereniging GPD

IMG_8639-bewerkt-bewerkt-1920x700.jpg
 
TVGPD-1.jpg

Tennisvereniging GPD is een kleine maar oergezellige vereniging, gevestigd op tennispark de Delftse Hout in Delft. Al sinds de oprichting in 1950 is onze vereniging een club waar iedereen zich snel thuis voelt. Bij de GPD kunt u het hele jaar door tennissen op woensdagavond en in de zomer ook op zaterdag of zondagavond.

Zomers kunt u terecht op één van de vier buitenbanen. Wij kennen daarbij geen afhangsysteem. De leden komen gewoon naar de tennisbaan, waar de banen onderling worden verdeeld. 's Winters kunt u terecht op één van de binnenbanen. De ene week wordt er getost en wordt er ieder half uur gewisseld. De andere week hanteren we een afhangsysteem en kun je minimaal 1 uur achtereen spelen. Zo kent en tennist iedereen met elkaar. Je hoeft dus niet vooraf met iemand af te spreken en bent dus niet afhankelijk van anderen: je kunt altijd spelen!

Kun je goed of juist minder goed tennissen? Geen probleem bij GPD. GPD kent een competitieteam voor de fanatiekelingen, maar ook veel recreanten die komen voor lekker een avondje sport en gezelligheid.

GPD staat bekend om de gezelligheid. Tijdens en na het tennissen zoeken de leden elkaar op en worden verhalen uitgewisseld en gelachen. Wil je dus méér dan alleen een avondje tennis? Dan ben je bij GPD op het juiste adres.

https://www.tvgpd.nl/

 
 

Tennis NvvH

De Nederlandse vereniging van Huisvrouwen (NvvH) is de kleinste vereniging op ons park.
Zij huurt op dinsdag- en donderdagochtend van 9 uur tot 13 uur 2 banen voor haar leden.
Voor meer informatie:

Tennis NvvH

IMG_8625-bewerkt-1920x330.jpg