Horeca services van ons paviljoen

Het Paviljoen van Tennispark De Delftse Hout is een van de gezelligste bar's van de omstreken.

Altijd is het er druk of is er wat te doen. De bar beschikt over een professioneel team wat zorgt draagt voor een uitmuntende service. De bar schenkt Jupiler en Hertog-Jan als huisbier.

Tevens heeft de bar ook Leffe Blond, Weizener en een Seizoensbier op de tap en natuurlijk een verscheidenheid aan sportdrankjes, frisdranken, smoothies, koffie, cappuccino en latte machiatto. Op het terras is het zomers heerlijk vertoeven. Onder het genot van een lekker drankje kunt u genieten van leuke tenniswedstrijden.

Het terras telt ongeveer 80 zitplaatsen.

 

Zaal huren in delft

Bij ons tennispark kunt u voor veel verschillende zaken terecht. Het is natuurlijk mogelijk om een gezellig en sportief teamuitje te organiseren, maar u kunt bij ons ook een zaal huren. Een zaal huren gaat altijd samen met het gebruik maken van de horeca.  Delft. De stad is goed bereikbaar en ons tennispark is toegankelijk voor iedereen in Nederland. Als u een zaal huurt op ons tennispark kunt u gebruik maken van verschillende zalen en deze kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden.

Multifunctioneel tennispark

Ons tennispark bekleedt meer functies dan alleen de huisvesting van tennisbanen. In ons park kan er naast tennisbanen ook gebruik gemaakt worden van aparte zalen en een compleet vernieuwde kantine. De zalen kunnen functioneren als bijvoorbeeld vergaderruimte of eventruimte.

Alle onderdelen van ons park zijn af te huren, zowel de tennisbanen als de aparte zalen. Dit maakt deze locatie ideaal voor een teamuitje; u kunt bijvoorbeeld een volledige dag inplannen door deze onderdelen met elkaar te combineren. U kunt eerst met uw collega’s vergaderen in onze zaal en vervolgens een potje tennissen op onze tennisbanen.

Onze locatie is uitermate geschikt voor teamuitjes, voornamelijk dankzij het feit dat we zowel vergaderruimtes als tennisbanen tot onze beschikking hebben.