Sponsoring

 

Sponsor worden?

Wilt u sponsor worden van Tennispark de Delftse Hout? Er zijn diverse mogelijke om uw (bedrijfs-) naam aan ons park te verbinden. U kunt het park in het algemeen ondersteunen, maar er ook voor kiezen om een specifiek evenement of de vereniging te steunen. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via contact formulier

Waarom sponsor worden?

Met uw bijdrage helpt u ons en ruim 100 vrijwilligers om een aantrekkelijke vereniging te zijn door zo veel mogelijk activiteiten voor onze leden te organiseren. Sport, spel en gezelligheid zijn belangrijk voor al onze leden van jong tot oud. U kunt gericht een doelgroep of activiteit sponsoren, maar ook voor het algemene belang om een aantrekkelijke tennisvereniging voor Delft en omgeving te zijn. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via contact formulierWat bieden wij?

Wij bieden reclame uitingen voor uw bedrijf op ons park en/of onze websites. Wij proberen mede door een actief sponsorbeleid uw naam te promoten onder onze 1200 leden en achterban. Ook bieden wij u de mogelijkheid iets terug te doen voor de omgeving waarin uw bedrijf actief is.

Tennishal sponsoring

Bij sponsoring van de tennishal zijn er diverse sponsormogelijkheden. De hal is verdeeld in 2 delen van 4 banen elk. Vanuit het hoofdgedeelte van ons mooie paviljoen is er direct zicht op hal 1. Vanuit het zijgedeelte van ons paviljoen op hal 2. U kunt uw naam verbinden aan een van de tennisbanen of kiezen voor een sponsorbord van 320 x 80 cm


Evenementen sponsoring

Tennisvereniging De Delftse Hout organiseert veel toernooien, competities en andere evenementen waar veel deelnemers en publiek bij betrokken zijn. Uiteraard zijn er de clubkampioenschappen maar ook is er het open toernooi waar ruim 350 deelnemers uit de hele regio komen spelen. Bovendien zijn wij het thuis van één van de grootste indoor jeugd herfst toernooien van Nederland! Bij sponsoring van één of meerdere evenementen kunt u denken aan bijvoorbeeld de catering, aankleding of prijzen. Sponsoring van evenementen is maatwerk, neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden!Buiten sponsoring*

Ook promotie op het buitengedeelte van het tennispark kent vele mogelijkheden. De 12 gravelbanen kunnen voorzien worden van reclameborden en winddoeken. Er is zelfs de mogelijkheid om uw naam te binden aan een baan. Baan 1 en 10 zijn onze centre courts en zijn dan ook erg populair.

Buiten Baan*

Bij deze vorm van sponsoring verbindt u uw naam aan een tennisbaan. Op onze tennisvereniging hebben wij 2 centre courts. Hier betaalt u zelf de doek(en) en bord(en). Borden aan de lage zijkant bij de ingang van de baan. Incl. banner website, vermelding digiborden en 2 keer per jaar 4 uur gebruik maken van uw eigen tennisbaan. Kosten: € 1750,- per jaar.

Tennishal borden of Baan*

Bord of baan in Hal 1

Bord kopse kant 450,= per jaar
Bord aan de zijkant 350,= per jaar
Naam verbinden aan een baan met Bord 1000,= per jaar

Bord of baan in hal 2

Bord kopse kant 225,= per jaar
Bord aan de zijkant 225,= per jaar
Naam verbinden aan een baan met Bord 750,= per jaarJeugd sponsoring

Ruim 300 jeugdleden trainen, spelen competities en toernooien en doen mee met de vele nevenactiviteiten die georganiseerd
worden. Met uw sponsoring kunnen wij dit doorzetten en uitbreiden!

Kleding Sponsor*

Uw logo op de shirts van onze jeugd en selectie? Uw naam op de trainingspakken van competitiespelende teams? Of misschien wel een mooie tennisoutfit voor ons G-tennis team? Alles is mogelijk!

Winddoek*

Winddoek baan 2 t/m 7 350,= per jaar
Winddoek baan 8 t/m 9 400,= per jaar
Winddoek baan 11 t/m 12 450,= per jaar

Een winddoek heeft een afmeting van 1200 x 190 cm en
kost € 350,= . Maak kosten zijn voor de sponsor.

Reclamebord

Reclameborden komen aan de lage kanten van de omheining van de tennisbaan.
Reclamebord 125,- per jaa
Een reclamebord heeft een afmeting van 320 x 80 cm en kost € 159,=.
Maakkosten zijn voor de sponsor.

* Prijzen zijn Exclusief BTW.De sponsorcommissie

Medio 2016 is een enthousiaste groep vrijwilligers gestart met het professionaliseren van het PR- & Sponsorbeleid. Door een nieuwe presentatie naar buiten toe, zetten we onze mooie tennisvereniging nog beter op de kaart. Naast de genoemde mogelijkheden staan wij ook altijd open voor maatwerk. Heeft u dus zelf ideeën of suggesties, schroom dan niet om ons te benaderen!

De sponsorcommissie bestaat uit:

Beate van Baal
Onno Posthumus
Arnold Kloostra

Tennispark de Delftse Hout bruist weer

Het lijkt alsof je beter kan tennisen.

 

* Prijzen zijn Exclusief BTW.