Bedrijfsarrangementen

Sporten is in deze tijd zeer belangrijk! Gezond blijven, conditie opbouwen en tegelijk op een sportieve manier leren samenwerken met collega’s. Tennis leent zich als sport heel goed om te leren communiceren wat zeer belangrijk is voor de daadwerkelijke praktijksituatie binnen het bedrijfsleven of vereniging.
Uit onderzoek is ook gebleken dat niet alleen het ziekteverzuim daalt, maar dat sport ook een positief effect heeft op de prestaties en betrokkenheid van medewerkers.
Oftewel een gezonde medewerker loont!

Sportief personeelsuitje

Bij ons kunt een genieten met uw personeel van een dag(deel) sportief vermaak, onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt kiezen voor een tennis clinic onder begeleiding van een professionele trainer, een eigen tennistoernooi of een combinatie van beide.

Borrel, Lunch, diner of BBQ?

Zowel de drankjes als de maaltijd verzorgen we voor u. Naast onze gerechten van de menukaart kunnen we kunnen we diverse buffets verzorgen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor de ruimte rekenen we voor feesten en recepties geen verhuurkosten. Het tennispark ligt op een mooie locatie, is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

De dag gezellig afsluiten in onze geheel vernieuwde bar/keuken met een borrel met hapjes of een goede BBQ, ook dat is mogelijk.

Toernooi

Wij hebben in de loop van de jaren een grote ervaring opgebouwd om een gezellig toernooi te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld een dubbeltoernooi zijn met na afloop een echte prijsuitreiking voor de winnaars!

Tennis clinic

Een gedeelte van de deelnemers start met een compleet verzorgde tennis clinic o.l.v. professionele tennistrainer(s). Deze groep kan na de clinic mee gaan draaien in het toernooi.  Tijdens de tennis clinic worden alle technische aspecten van het tennisspel u op een interactieve manier aangeleerd door een professionele trainer. De gevorderden spelers starten meteen met een tennistoernooi. Houden jullie liever de organisatie in eigen beheer, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.


Uit onderzoek is ook gebleken dat niet alleen het ziekteverzuim daalt,
maar dat sport ook een positief effect heeft op de prestaties en betrokkenheid van medewerkers.
Een gezonde medewerker loont!

Bedrijventoernooi

Eind dit jaar staat het bedrijventoernooi op de planning. Wilt u of voor uw bedrijf zich alvast inschrijven? Dat kan, u krijgt dan de exacte data zo snel mogelijk toegestuurd.

20180621-DDH-baan8recht-01-gedeelte.jpg