Wintercompetitie

Gedurende de maanden oktober t/m maart organiseren wij verschillende competities. Er wordt gespeeld in poules en de dubbel teams worden naar speelsterkte ingedeeld. Als u in het winterseizoen wedstrijden in competitieverband wilt spelen, geef u dan op via www.toernooi.nl


Op onze Comfort Court banen mogen geen zwarte zolen,
ook geen Non-Marking zwarte zolen
— Onno Posthumus, Parkmanager
 

Dames Dubbel competitie

Op dinsdagmorgen en -middag organiseren wij een dames dubbelcompetitie op onze 8 binnenbanen. De wedstrijden duren een uur. Er wordt in 2 periodes van 11 weken gespeeld. Aan het eind van elke periode promoveren de twee beste koppels uit de poule. De twee laatste koppels uit de poule degraderen. Als u in het winterseizoen wedstrijden in competitieverband wilt spelen, geef u dan op via www.toernooi.


De kosten bedragen €190,=  per team voor 22 weken

 

Heren dubbel competitie

Op donderdagmiddag organiseren wij een heren dubbelcompetitie.  De wedstrijden duren 1,5 uur.  De competitie begint eind september en duurt tot eind maart. Er wordt in het totaal 22 weken gespeeld. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er in 2 of 3 periodes gespeeld.  Aan het eind van elke periode promoveren de twee beste koppels uit de poule. De twee laatste koppels uit de poule degraderen.

De kosten bedragen €295,= per team voor 22 weken.


I told myself to play free. You play the ball. You don’t play the opponent. Be free in your head. Be free in your shots. Go for it. The brave will be rewarded here.
— Roger Federer

teamcompetitiE; Heren, Dames- of gemengD

Wilt u in het winterseizoen wedstrijden in competitieverband spelen, waarbij gezelligheid voorop staat, dan kunt u zich per team opgeven voor de zaterdag heren competitie of de zondag mixed of dames competitie. U speelt met 4 heren, 4 dames of 2 heren/2 dames om de week vier wedstrijden van een uur.  Deze competitie wordt in twee periodes van 7 weken gespeeld.  Aan het eind van elke periode promoveren de twee beste teams. De laatste 2 teams degraderen. Er wordt in meerdere poules gespeeld, dus dit is een leuke competitie voor alle niveaus.

De kosten bedragen €525,= per team voor 14 weken.


Wintercompetitie regelement

Het liefst hebben we dat je met een witte zool tennist op de binnenbanen maar tegenwoordig zijn er ook andere kleuren (geen zwarte zool) op de markt die niet afgeven. Meest staat daar “NON MARKING” in de schoen. Let op gebruik geen Zwarte Non-Marking Zwarte Zool. Vraag de specialist voor deze tennisschoenen. Belangrijk is dat we elkaar erop wijzen zodat we heel lang van deze ondergrond gebruik kunnen maken. Mocht iemand zich er toch niet aan houden dan kunnen als Stichting niets anders dan we persoon de toegang te weigeren van de binnenbanen. Laat het niet zover komen.

klik hier voor het Regelement