Sponsoring

Wilt u sponsor worden van Tennispark de Delftse Hout? Er zijn diverse mogelijke om uw (bedrijfs-) naam aan ons park te verbinden. U kunt het park in het algemeen ondersteunen, maar er ook voor kiezen om een specifiek evenement of de vereniging te steunen. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via sponsor@dedelftsehout.nl

Waarom sponsoren?
Met uw bijdrage helpt u ons en ruim 100 vrijwilligers om een aantrekkelijke vereniging te zijn door zo veel mogelijk activiteiten voor onze leden te organiseren. Sport, spel en gezelligheid zijn belangrijk voor al onze leden van jong tot oud. U kunt gericht een doelgroep of activiteit sponsoren, maar ook voor het algemene belang om een aantrekkelijke tennisvereniging voor Delft en omgeving te zijn.

Wat bieden wij u?
Wij bieden reclame uitingen voor uw bedrijf op ons park en/of onze websites. Wij proberen mede door een actief sponsorbeleid uw naam te promoten onder onze 1200 leden en achterban. Ook bieden wij u de mogelijkheid iets terug te doen voor de omgeving waarin uw bedrijf actief is.

Sponsormogelijkheden tennishal
Bij sponsoring van de tennishal zijn er diverse sponsormogelijkheden. De hal is verdeeld in 2 delen van 4 banen elk. Vanuit het hoofdgedeelte van ons mooie paviljoen is er direct zicht op hal 1. Vanuit het zijgedeelte van ons paviljoen op hal 2. U kunt uw naam verbinden aan een van de tennisbanen of kiezen voor een sponsorbord van 320 x 80 cm.

De opties van sponsoruitingen in de tennishal:

 • Hal 1 bord aan de kopse kant                                              € 450,-  pj. excl. BTW.
 • Hal 1 bord aan de zijkant                                                      € 350,-  pj. excl. BTW.
 • Hal 1 naam verbinden aan een binnenbaan incl. bord   € 1000,-pj. excl. BTW.
 • Hal 2 bord aan de kopse kant                                             € 225,-   pj. excl. BTW.
 • Hal 2 bord aan de zijkant                                                     € 225,-   pj. excl. BTW.
 • Hal 2 naam verbinden aan een binnenbaan incl. bord  € 750,-   pj. excl. BTW.

Een sponsorbord is 320 x 80 cm en kost 159,- excl. BTW maakkosten zijn voor de sponsor.

Sponsormogelijkheden buiten 
Ook promotie op het buitengedeelte van het tennispark kent vele mogelijkheden. De 12 gravelbanen kunnen voorzien worden van reclameborden en winddoeken. Er is zelfs de mogelijkheid om uw naam te binden aan een baan. Baan 1 en 10 zijn onze centre courts en zijn dan ook erg populair.

Baansponsor
Bij deze vorm van sponsoring verbindt u uw naam aan een tennisbaan. Op onze tennisvereniging hebben wij 2 centre courts. Hier betaalt u zelf de doek(en) en bord(en). Borden aan de lage zijkant bij de ingang van de baan. Incl. banner website, vermelding digiborden en 2 keer per jaar 4 uur gebruik maken van uw eigen tennisbaan. Kosten: € 1750,- pj. excl. BTW.

Winddoek
Uw ontwerp wordt gedrukt op een winddoek en komt aan de kopse kant.

 • Winddoek baan 2 t/m 7         € 350,- pj. excl. BTW.
 • Windoek baan 8 & 9               € 400,- pj. excl. BTW.
 • Winddoek baan 11 & 12        € 450,- pj. excl. BTW.

Een winddoek heeft een afmeting van 1200 x 190 cm en kost € 350,- excl. BTW. Maakkosten zijn voor de sponsor.

Reclamebord
Reclameborden komen aan de lage kanten van de omheining van de tennisbaan.
Reclamebord 125,- pj. excl. BTW.
Een reclamebord heeft een afmeting van 320 x 80 cm en kost € 159,- excl. BTW. Maakkosten zijn voor de sponsor.

Evenementen sponsoring
Tennisvereniging De Delftse Hout organiseert veel toernooien, competities en andere evenementen waar veel deelnemers en publiek bij betrokken zijn. Uiteraard zijn er de clubkampioenschappen maar ook is er het open toernooi waar ruim 350 deelnemers uit de hele regio komen spelen. Bovendien zijn wij het thuis van één van de grootste
indoor jeugdherfsttoernooien van Nederland! Bij sponsoring van één of meerdere evenementen kunt u denken aan bijvoorbeeld de catering, aankleding of prijzen. Sponsoring van evenementen is maatwerk, neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden!

Jeugd sponsor
Ruim 300 jeugdleden trainen, spelen competities en toernooien en doen mee met de vele nevenactiviteiten die georganiseerd
worden. Met uw sponsoring kunnen wij dit doorzetten en uitbreiden!

Kleding sponsor
Uw logo op de shirts van onze jeugd en selectie? Uw naam op de trainingspakken van competitiespelende teams? Of misschien wel een mooie tennisoutfit voor ons G-tennis team? Alles is mogelijk!

Overige sponsormogelijkheden
Naast sponsoruitingen binnen in de tennishal of op de gravelbanen buiten hebben wij ook nog een aantal andere mogelijkheden;  

 • Vlaggen sponsor                          In overleg per event
 • Logo en website link sponsor    € 100,- pj excl. BTW.
 • Vrienden van De Delftse Hout   €   50,- pj excl. BTW.
 • Vermelding digibord                   In overleg
 • Uitingen tijdens events               In overleg

De sponsorcommissie

Medio 2016 is een enthousiaste groep vrijwilligers gestart met het professionaliseren van het PR- & Sponsorbeleid. Door een nieuwe presentatie naar buiten toe, zetten we onze mooie tennisvereniging nog beter op de kaart.Naast de genoemde mogelijkheden staan wij ook altijd open voor maatwerk. Heeft u dus zelf ideeën of suggesties, schroom dan niet om ons te benaderen!
De sponsorcommissie bestaat uit:

Beate van Baal
Onno Posthumus
Arnold Kloostra
Contact opnemen kan ook via het volgende e-mail adres: sponsors@dedelftsehout.nl