PubQuiz 19 oktober 2019

Pubquiz

Word jij altijd uitgemaakt voor betweter? Worden je vrienden moe van al die feitjes die jij op kan dreunen? Weet jij meer van muziek dan de gemiddelde radio DJ? Of vind jij het gewoon leuk om mee te doen aan een quiz? Kom dan naar de Pubquiz op Tennispark De Delftse Hout op zaterdagavond 12 oktober 2019! Inloop 19 uur.

Groepen van vier tot zes deelnemers nemen het tegen elkaar op en strijden om wie de meeste kennis in huis heeft. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs en de wisselbeker. De Pubquiz wordt door ons verenigingslid Marijn Abbenhuijs gepresenteerd!

Schrijf je in d.m.v. een e-mail naar onno@tennisdelft.nl

Met de volgende gegevens: 1. Namen Deelnemers 2. Naam groep 3. Wel of niet eten van te voren.


Deze PubQuiz is voor leden en niet-leden. Iedereen is welkom.

Name *
NameOnno PosthumusComment