Wintercompetitie 2019-2020 Heren

Leukste Heren Wintercompetitie van de Regio!

Om de 2 weken op zaterdag, strijd, competitie, lach en een drankje. Geïnteresseerd? Lees onderstaand bericht en geef je met een team op.

Geachte heren, Zouden jullie dit bericht onder jullie leden of tennisvrienden willen verspreiden? We zoeken heren teams die het leuk vinden om in de winter lekker door te spelen. Er wordt gespeeld in verschillende poules, waarvan de speelsterkte varieert van 3 tot 8. De indeling van de poules is afhankelijk van speelsterkte. Bekijk de flyer en als je het leuk vindt om met je team mee te doen hoef je alleen maar op deze oproep te reageren of via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D9C568E3-DD51-4DBE-9EDF-C1C05CB558B7 in te schrijven.

De wintercompetitie wordt natuurlijk gespeeld op de 8 nieuwe Comfort Court Binnenbanen. Dit is te vergelijken met de ondergrond van de Australian Open. (@Arantxa Rus en @Robin Haase trainen er heel graag op)

Heb je vragen dan kan je altijd bellen.

Met vriendelijke groet,

Onno Posthumus en Ingrid Kortenoever

Stichting Tennispark De Delftse Hout

Tel: 015 257 04 16

email: ingrid@tennisdelft.nl

www.tennisdelft.nl

Wintercompetitie Heren.jpg
Onno Posthumus