Bedrijven Tennis

Bedrijfsarrangement - Zakelijk Tennis
Sporten is in deze tijd zeer belangrijk! Gezond blijven, conditie opbouwen en tegelijk op een sportieve manier leren samenwerken met collega’s. Tennis leent zich als sport heel goed om te leren communiceren wat zeer belangrijk is voor de daadwerkelijke praktijksituatie binnen het bedrijfsleven of vereniging.
Uit onderzoek is ook gebleken dat niet alleen het ziekteverzuim daalt, maar dat sport ook een positief effect heeft op de prestaties en betrokkenheid van medewerkers.
Oftewel een gezonde medewerker loont!
Tennispark De Delftse Hout biedt diverse mogelijkheden.

DSC00845.JPG

Baanhuur
Een baan huren en zelf spelen kan natuurlijk ook. We hebben beschikking over 8 binnenbanen en 12 verlichte gravelbanen. Bekijk onze tarieven.

Tennisclinic
Een tennisclinic met alle collega’s. Dit kan zowel met beginnende als gevorderde tennissers. Onze trainers verzorgen deze Clinic. Voor de beginnende tennissers beginnen eerst met tennisles terwijl de geoefende tennissers op de andere banen lekker een wedstrijdje spelen. Na een half uur wisselen zodat we allemaal aan onze techniek gewerkt wordt. Een leuke manier om sportief met elkaar om te gaan.

Toernooi
Wij hebben in de loop van de jaren een grote ervaring opgebouwd om een gezellig toernooi te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld een dubbeltoernooi zijn met na afloop een echte prijsuitreiking voor de winnaars!


DSC00884.JPG

Bedrijventoernooi
Eind 2019 staat het bedrijventoernooi op de planning. Wilt u zich alvast inschrijven? Dat kan, u krijgt dan de exacte data zo snel mogelijk toegestuurd. info@tennisdelft.nl

Borrel, BBQ of diner
De dag gezellig afsluiten in onze geheel vernieuwde bar/keuken met een borrel met hapjes of een goede maaltijd, ook dat is mogelijk.

DSC00899.JPG
DSC00871.JPG

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem contact op via parkmanager@tennisdelft.nl of
015-2570416
We doen u graag een mooi voorstel geheel naar uw wensen!

Bedrijfsuitje/Feestje
Een (kinder)feestje, personeelsuitje, receptie of een verjaardag of gewoon zin in een gezellige avond uit met vrienden? Tennispark De Delftse Hout zorgt ervoor! We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Onze grote, lichte ruime kantine biedt zeer veel mogelijkheden. Zowel de drankjes als de maaltijd verzorgen we voor u. Naast onze gerechten van de menukaart kunnen we ook voor een barbecue of diverse buffets verzorgen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor de ruimte rekenen we voor feesten en recepties geen verhuurkosten. Het tennispark ligt op een mooie locatie, is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Sportief personeelsuitje
Bij ons kunt een genieten met uw personeel van een dag(deel) sportief vermaak, onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt kiezen voor een tennisclinic onder begeleiding van een professionele trainer, een eigen tennistoernooi of een combinatie van beide.

Bij Tennispark De Delftse Hout zijn er diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een sportieve dag(deel). U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden en combinaties. Met of zonder een tennisclinic.

Tennistoernooi in combinatie met lunch of diner
U wilt graag een tennistoernooi organiseren in combinatie met een lunch of een diner. De indeling en het regelen van de wedstrijden regelt u zelf. In dat geval worden er alleen kosten in rekening gebracht voor de baanhuur en lunch of diner. Wij rekenen 17 euro per baan per uur. Voor meer uren en/of meer banen hebben wij een speciaal tarief.

4 binnenbanen 17.00-23.00 € 200,- excl BTW

8 binnenbanen 17.00-23.00 € 360,- excl BTW

Geeft u liever de organisatie van het toernooi uit handen, dan brengen wij een bedrag van € 25,- excl BTW extra in rekening.

Tennisclinic en toernooi met lunch of diner
Een gedeelte van de deelnemers start met een compleet verzorgde tennisclinic o.l.v. professionele tennistrainer(s). Deze groep kan na de clinic mee gaan draaien in het toernooi. Tijdens de tennisclinic worden alle technische aspecten van het tennisspel u op een interactieve manier aangeleerd door een professionele trainer. De gevorderden spelers starten meteen met een tennistoernooi.Houden jullie liever de organisatie in eigen beheer is dit natuurlijk ook mogelijk.

Uiteraard kunt u ook kiezen

Zie hieronder een voorbeeld

14.00u inloop met een drankje

14.30u start clinic ( ieder kwartier les op een andere baan waarbij een andere slag geoefend wordt)

15.30u 1e ronde dubbeltoernooitje

16.00u 2e ronde dubbeltoernooitje

16.30u drankje en kijken naar een demonstratiewedstrijd/ training.

17.30u 3e ronde dubbeltoernooitje

18.00u 4e ronde dubbeltoernooitje

18.30u buffet met drankje en prijsuitreiking toernooitje.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem contact op via parkmanager@tennisdelft.nl of
015-2570416
We doen u graag een mooi voorstel geheel naar uw wensen!

Onno Posthumus