DElftsdubbel

Bij ons kunt u les nemen zonder tennis lidmaatschap. Mocht u op de site niet vinden waar u naar op zoek bent, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen op de tennisbaan. 

 
 
delfsdubbel-1.jpg

In 1992 heb ik tennisschool Delftsdubbel opgericht. Mijn doelstelling was en is om tennis voor vele doelgroepen bereikbaar te maken want “Tennis is een sport voor iedereen”. 


Inmiddels werk ik met professionele trainers die u graag volgens de nieuwste lesmethodieken leren tennissen en de fijne kneepjes van techniek en taktiek bijbrengen. Naast sportiviteit staat ook plezier hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u het Delftsdubbel Totaalpakket. U kunt naast tennisles meedoen aan toernooien, onderlinge competities en de officiële KNLTB competitie voor zowel jeugd als volwassenen. Voor de jeugd organiseren wij ook tenniskampen en een zomertrainingsweek. We geven les op tenniscomplex Concordia (all weather banen) nabij Ypenburg en op tennispark de Delftse Hout (zowel in de hal als buiten) nabij Emerald. Om bij Delftsdubbel te leren tennissen hoeft u geen lid te zijn van een vereniging.


Nieuwe zomercursus

U kunt weer inschrijven voor de nieuwe zomer cursussen. Gratis Leenrackets zijn beschikbaar.

De eerstvolgende Tenniscursus start op 1 oktober.

www.delftsdubbel.nl

delfsdubbel-2.jpg

I’ll let the racket do the talking.
— John McEnroe