Vrijdag 28 december: Oliebollentoernooi

 • Vrijdag 28 december: Oliebollentoernooi
  We gaan langzaam weer naar het einde van het jaar en dan is traditiegetrouw het Oliebollentoernooi. Over het algemeen komen de dagleden naar dit toernooi en dat willen we graag ook zo houden. Maar speciaal voor de jong volwassenen (tot +/- 50 jaar) is er een avondeditie van het oliebollentoernooi in het leven geroepen. Alle heerlijkheden van de dag hebben we dan ook in de avond. Het leuke van dit toernooi is dat er zowel leden als niet-leden mee mogen doen. We houden als het ware de kerstgedachte vast. Onze Bakkers Joke en Aad staan weer vroeg op zodat zij weer heerlijke verse oliebollen kunnen bakken.
  Wanneer en hoe laat:
  Vrijdag 28 december 2018
  9.00 – 15.00 uur : Senioren Dagtoernooi
  17.00 – 22.00 uur: (Jong) Volwassenen Avondtoernooi
  Inschrijven kan via het bord in het Paviljoen of via toernooi.nl
Geplaatst in Geen categorie.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.