Nog een paar plekken beschikbaar in de voorjaarscompetitie!

 • Nog een paar plekken beschikbaar in de voorjaarscompetitie!
  Officieel sloot de inschrijving op 15 november. Maar zoals altijd zijn er hier en daar nog plekken vrij in de competitieteams, die we uiteraard graag gevuld zien. Of we je kunnen plaatsen, is natuurlijk sterk afhankelijk van onder andere niveau, competitiesoort en speeldag. Maar geef je vooral nog op voor een plek op de reservelijst!
  Je kunt je nog opgeven tot en met zondag 9 december door een mail te sturen naar competitie.ddh@gmail.com.
  We doen dan ons uiterste best om nog een plekje voor je te vinden!
Geplaatst in Geen categorie.

2 reacties

 1. Hallo,

  Afgelopen vrijdag gaf de trainer van mijn dochter, Michel (?), aan dat ze qua niveau mee zou kunnen doen met de ‘oranje-ballen-competitie’ op zondagen vanaf maart. Mijn dochter, Florentine (9 jaar), heeft daar zeker oren naar. Graag ontvangen wij dan ook wat meer informatie hierover, voordat we haar definitief opgeven.

  Mocht ik hiervoor bij jullie niet aan het goede adres ben, hoop ik dat jullie me naar de juiste commissie/ persoon kunnen doorverwijzen.

  Bedankt alvast voor de reactie.

  Hartelijke groet,
  Marileen Smit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.