Inschrijving Voorjaarscompetitie

  • Inschrijven voorjaarscompetitie
  • Het is weer tijd om in te schrijven voor de grootste en gezelligste tenniscompetitie van Europa: de voorjaarscompetitie 2019 van de KNLTB. De speeldata vind je hier. Je schrijft je individueel in via het inschrijfformulier. De TC zal uiteindelijk de indeling bepalen, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met opgegeven voorkeuren. Je speelt met je team elke speeldag, teams zullen dan ook uit tenminste 6 personen bestaan. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we je naar het inschrijfformulier. Je kunt je tot 15 november inschrijven.
  • Meer informatie over de voorjaarscompetitie en speelmogelijkheden vind je hier
  • De KNLTB heeft besloten om van de districtsindeling af te stappen, waardoor voor alle dagen behalve de zondag, de oude rechten vervallen. Dit betekent dat de teams die we als vereniging inschrijven op basis van gemiddelde speelsterkte worden ingedeeld in een nieuwe klasse.
  • Wil je wel een keer proberen of competitie spelen leuk is, maar ben je nog niet zo lang lid, of speel je echt vooral voor de lol? Houd dan de volgende nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden voor een recreantencompetitie!
Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.