Uitkomsten brainstormsessie

  • Aan het begin van het seizoen is er een brainstormsessie geweest met een aantal enthousiaste leden over kwaliteitsverbetering van de vereniging. Hier zijn veel verschillende onderwerpen uitgekomen die we verder kunnen verbeteren. In het bestuur zijn deze punten besproken en is besloten om extra in te zetten op een tweetal onderwerpen: Vereniging Jaarrond en de KNLTB Competitie.
  • Vereniging Jaarrond
  • In de winter van 2018-2019 starten we met een maandelijks winterprogramma. Dit betekent dat vanaf november elke maand een activiteit georganiseerd wordt waar alle volwassen leden aan mee mogen doen. De eerste activiteit is op 17 november. Op dit moment wordt hard nagedacht over een leuk en afwisselend tennisprogramma. Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat dat dan weten via activiteiten_delftsehout@outlook.com.
  • KNLTB competitie
  • Communicatie rondom de teamindeling en ook de gastvrijheid op het park worden verbeterd. Dit jaar was de TC met herkenbare truien al beter zichtbaar en staat de indeling van de voor- en najaarscompetitie op onze website. Volgend jaar willen we hier nog verdere stappen in zetten, te beginnen met de inschrijving rondom de voorjaarscompetitie 2019.
  • Lees hier meer over de uitkomsten van de brainstormsessie.
Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *