Clubtoernooi

 • Clubtoernooi 2018
 • Soms is het tijd voor vernieuwing. Het clubtoernooi van TV De Delftse Hout wordt daarom dit jaar voor de zomer gespeeld en wordt opgesplitst in een enkel- en dubbeltoernooi. Door het te splitsen kan iedereen toch aan 2 dubbelonderdelen mee doen.
 • Clubtoernooi: enkelspel 18 t/m 24 juni
  Het enkelspeltoernooi begint op maandag 18 juni en eindigt met de finales op zondag 24 juni. Het singletoernooi wordt gespeeld in poulevorm, waarbij je – afhankelijk hoe goed je het doet – toch al gauw een keer of drie/vier in actie zal komen.
  Inschrijven
 • Clubtoernooi: dubbelspel 24 juni t/m 1 juli
  De dubbels worden de aansluitende week gespeeld. We beginnen op zondag 24 juni en eindigen op zondag 1 juli. Voor de dubbelpartijen wordt gewerkt met een verliezersronde, zodat je altijd 2 keer speelt.
  Inschrijven
 • Clubtoernooi: Jeugd 22 juni t/m 1 juli
  Het clubtoernooi voor de jeugd begint op vrijdag 22 juni en eindigt ook op zondag 1 juli. Het is dan voor sommige jeugdspelers tentamentijd, maar daar zullen we rekening mee (proberen te) houden. In principe gaat het jeugdtoernooi ook in poulevorm.
  Inschrijven
 • Leuke activiteiten tijdens het clubtoernooi
  Naast de wedstrijden worden ook weer andere leuke activiteiten georganiseerd.
  Zondag 24 juni is er ‘Heel Delftse Hout Bakt’ (Tip, begin alvast met oefenen!) en zaterdag 30 juni is er de loterij.
 • Houd de berichten via de Clubmail, onze website (met binnenkort ook antwoord op vele vragen, via FAQ_clubtoernooi2018), op het park en op Facebook in de gaten.
Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *