Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

Bij ons tennispark kunt u voor veel verschillende zaken terecht. Het is natuurlijk mogelijk om een gezellig en sportief teamuitje te organiseren, maar u kunt bij ons ook een zaal huren. Een zaal huren gaat altijd samen met het gebruik maken van de horeca.  Delft. De stad is goed bereikbaar en ons tennispark is toegankelijk voor iedereen in Nederland. Als u een zaal huurt op ons tennispark kunt u gebruik maken van verschillende zalen en deze kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden.

Multifunctioneel tennispark

Ons tennispark bekleedt meer functies dan alleen de huisvesting van tennisbanen. In ons park kan er naast tennisbanen ook gebruik gemaakt worden van aparte zalen en een compleet vernieuwde kantine. De zalen kunnen functioneren als bijvoorbeeld vergaderruimte of eventruimte.

Alle onderdelen van ons park zijn af te huren, zowel de tennisbanen als de aparte zalen. Dit maakt deze locatie ideaal voor een teamuitje; u kunt bijvoorbeeld een volledige dag inplannen door deze onderdelen met elkaar te combineren. U kunt eerst met uw collega’s vergaderen in onze zaal en vervolgens een potje tennissen op onze tennisbanen.

Als u meer wilt weten over de verhuur van onze tennisbanen kunt u een kijkje nemen op onze website: https://tennisdelft.nl/

 

Verhuur tennisbanen

 

U kunt bij ons rekenen op flexibiliteit en transparantie, mocht u bij ons een zaal huren. Delft biedt onderdak aan veel bedrijven die vergaderen in onze zaal en uitjes bij ons organiseren en onze populariteit is voornamelijk te danken aan onze flexibele houding en de hoogstaande service die hier mee gepaard gaat.

Wilt u met uw bedrijf bij ons een zaal huren? Delft is the place to be! Als u interesse heeft in onze zaalverhuur kunt u altijd contact met ons opnemen.

015-2570416 Vraag naar de Parkmanager Onno Posthumus voor zaal huren Delft.

 

Contact

Over ons

Ons tennispark is voor veel doeleinden te gebruiken. Onze locatie is uitermate geschikt voor teamuitjes, voornamelijk dankzij het feit dat we zowel vergaderruimtes als tennisbanen tot onze beschikking hebben.

 

Wilt u een zaal huren? Delft is de plek waar u moet zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Contact