Tennisbaan huren

Wilt u een tennisbaan huren? Dan bent u bij tennispark De Delftse Hout aan het juiste adres: wij beschikken over 8 Comfortcourt binnenbanen en 12 gravelbanen. We hebben vrijwel altijd tennisbanen beschikbaar en u kunt het hele jaar door een tennisbaan huren. Onze banen zijn eenvoudig online te reserveren op onze website. De tarieven van onze baanverhuur verschillen in de winter en in de zomer; alle tarieven kunt u hier vinden:

Zakelijk tennis

Sporten is gezond en tennis is de perfecte manier om uw collega’s of zakelijke relaties beter te leren kennen. Steeds meer bedrijven willen bij ons een tennisbaan huren en daar verbazen wij ons niet over: een potje tennis is uitermate geschikt als teamuitje of klantenbinding!

Uit onderzoek is gebleken dat tennis op een positieve manier kan bijdragen aan de bedrijfscultuur. Zo zorgt het voor minder ziekteverzuim en worden de prestaties en betrokkenheid van medewerkers verhoogd. Een tennisbaan huren kan dus veel positieve ontwikkelingen teweegbrengen binnen uw bedrijf!

Als u uw bedrijfsuitje op ons tennispark wilt organiseren kunt u uit veel mogelijkheden kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om de baanhuur te combineren met een lunch of diner en het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere banen voor meerdere uren in te huren. Ook kunt u deze mogelijkheden combineren met een clinic.

Clinic

Een van de diensten die wij aanbieden zijn tennisclinics. Deze clinics bestaan uit lessen voor beginners en trainingen voor gevorderden. Door middel van een clinic leren u en uw collega’s elkaar op een sportieve manier beter kennen. Als u hier meer over wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Clinic

Een tennisbaan huren kan uw bedrijf op meerdere vlakken helpen. Het kan dienst doen als leuk en sportief teamuitje en daarnaast draagt het bij aan een gezondere bedrijfscultuur. Heeft u interesse in het uren van een tennisbaan of clinic? Of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.